Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bredemeijer gaat voor Japanse theecultuur

Japan heeft een oude, rijke theecultuur. Het land staat namelijk bekend om prachtige theevelden. Dé perfecte inspiratie voor de nieuwe gietijzeren theepotten van Bredemeijer®. De populaire Asia-collectie wordt uitgebreid met twee theepotten die Japans design combineren met een touch of colour. Met deze prachtige nieuwe theepotten waan jij je binnen no-time in Oosterse sferen.

De nieuwe Linhai theepot van Bredemeijer® in de kleur Brique of Petrol valt niet alleen op door de mooie kleuren, maar ook door de gouden handgreep en het platte, klassiek Japanse model. De theepot is gemaakt van gietijzer, een materiaal dat thee langer warm en op smaak houdt. Extra leuk is het om de theepot te combineren met de bijpassende theekommen uit de Pucheng set. De set bestaat uit vier theekopjes met elk een eigentijds, uniek patroon, zowel aan de buiten- als binnenzijde. De Pucheng kopjes hebben een stijlvolle gouden bies en matchen daarvoor perfect met de Linhai theepotten.

Meer informatie:
Bredemeijer
www.bredemeijer.nl

Publicatiedatum: