Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tonscholten. viert 50-jarig jubileum: 'Halve eeuw vakmanschap en toewijding'

Wat begon met een kleine garage vol tegels, is een halve eeuw later uitgegroeid tot een onderneming in tegels en sanitair met ongeveer 50 medewerkers, 1.800 m2 showroom en duizenden gerealiseerde of geleverde badkamers, toiletten en tegelvloeren. Het familiebedrijf, onder leiding van de tweede generatie, broers Bob en Kick, en Pascale Scholten, is door hun ondernemersgeest, energie en toewijding uitgegroeid tot een bedrijf, waar vakmanschap na 50 jaar nog steeds hoog in het vaandel staat.

Bij Tonscholten. staat innovatie al 50 jaar centraal. De nieuwste trends worden altijd omarmd, maar er wordt ook actief bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en ontwerpen. In de toekomst blijven ze zich focussen op innovatie, vindingrijkheid, creatie en realisatie.


De directie van Tonscholten..

Bob Scholten: “Wat ons uniek maakt, is dat wij onze mensen - van tegelzetters tot loodgieters en timmerlieden - in vaste dienst hebben. We kunnen onze klanten volledig verzorgen.”

Kick Scholten: “Dat is ook zoals onze ouders het bedrijf hebben opgezet en het werkt nog steeds uitstekend. Daarmee bewaken we onze kwaliteit, zodat het bedrijf ook over tientallen jaren nog kan blijven voortbestaan.”

Donderdag 8 februari 2024 viert Tonscholten. het 50-jarig bestaan. Iedereen is van harte welkom tussen 09.00 tot 16.00 in de showroom voor een kopje koffie, taart en een kleine attentie.



Meer informatie:
Tonscholten.
Westerwerf 2
1911 JA Uitgeest
0251 - 319101
info@tonscholten.nl
www.tonscholten.nl

Publicatiedatum: