Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natasja Froger en Nunspeetse badkamerspecialist bundelen krachten

Molenaar Badkamers, specialist in toekomstbestendige badkamerrenovaties, slaat voor een winactie de handen ineen met Natasja Froger. In samenwerking met de bekende televisiepersoonlijkheid verloot het Nunspeetse bedrijf een gloednieuwe inloopdouche. De winactie, die onderdeel is van de viering van het tienjarig jubileum van de badkamerspecialist.


Natasja Froger. Foto: Molenaar Badkamers.

"We zijn verheugd om deze winactie samen met Natasja Froger te doen", zegt Corine de Groot, woordvoerder bij Molenaar. "Haar betrokkenheid bij dit initiatief benadrukt het belang van veiligheid en toegankelijkheid in de badkamer. We willen niet alleen iemand verrassen met deze fantastische prijs, maar ook bewustwording creƫren over dit onderwerp. In een tijd waarin steeds meer mensen ervoor kiezen om langer thuis te blijven wonen, zijn aanpassingen zoals een veilige inloopdouche vaak essentieel. Samen met Natasja gaan we een gelukkige winnaar de mogelijkheid bieden om zijn of haar leefomgeving te verbeteren en te voorzien van het comfort dat hij of zij verdient."

Deelnemers kunnen meedoen aan de winactie door een reactie achter te laten op het Instagram- of Facebookaccount van Molenaar. De actie loopt van 1 tot en met 30 mei 2024 en de winnaar wordt bekendgemaakt via de socialmediakanalen van Molenaar en Natasja Froger.

Meer informatie:
Molenaar Badkamers
Draaiing 4
8072 TC Nunspeet
0341 - 23 23 00
[email protected]
www.molenaar.nl

Publicatiedatum: