Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duravit lanceert wastafel met geïntegreerde droge en natte zones

Om skin-care een plek te kunnen geven, lanceert Duravit een wastafel met geïntegreerde droge en natte zones. Deze wastafel maakt onderdeel van de high-end badkamercollectie Aurena die de Italiaanse designer Antonio Citterio in samenwerking met Duravit ontwierp. De inspiratie voor deze badkamercollectie heeft hij gehaald uit de 'gulden snede'

Antonio Citterio: "Met de badkamerserie Aurena probeer ik heel eenvoudige antwoorden te geven op de werkelijkheid. We hebben de elementen in de badkamer nodig om handdoeken op te hangen, we hebben opbergruimte nodig - en dit alles moet perfect bij elkaar passen. Aurena biedt oplossingen voor de ruimte en het gaat niet alleen om esthetiek. We weten dat we voor verschillende situaties verschillende elementen nodig hebben, bijvoorbeeld dubbele wastafels. Dit zijn echte dingen die gepaard gaan met een echte vraag die niet alleen esthetisch is.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl

Publicatiedatum: