Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stalen radiator met elektrische bediening

Scirocco H presenteert Tree, de nieuwe vrijstaande stalen radiator met elektrische bediening, ontworpen door het Duesette designstudio, bestaande uit architect Elisa Ciucciovè en ontwerper Giorgio Di Cesare, het winnende duo van de laatste editie van de Design Warm Contest.

Tree is sculpturaal en heeft een sterke aanwezigheid, maar tegelijkertijd een lichte en minimalistische uitstraling. Het is een stalen radiator, uiterst veelzijdig dankzij de mogelijkheid om in elke ruimte te plaatsen en de handige pedaalknopontsteking. Met een stoffen kabel, beschikbaar in 8 verschillende kleurenpatronen, kan het een elegante badjassenhouder voor de badkamer of een designkledinghanger voor de woonkamer worden."Het project van Tree heeft ons vanaf de eerste schets die werd gepresenteerd door Elisa en Giorgio enthousiast gemaakt", zeggen Sabrina Mora en ing. Filippo Arbellia, leden en directeuren van Scirocco H. "En toen we het uiteindelijk realiseerden, was het liefde op het eerste gezicht. Het is een product dat, qua grootte en thermische prestaties, ontbrak in onze designcollectie en waarvan we echt de behoefte voelden. We zijn ervan overtuigd dat Tree alle kwaliteiten heeft om een van onze meest representatieve producten te worden."

"Tree is geboren uit enkele gebaren die deel uitmaken van ons dagelijks leven, niet alleen in de badkamer maar ook in andere kamers van het huis zoals de woonkamer of slaapkamers," vertellen Elisa Ciucciovè en Giorgio Di Cesare van Duesette. "We vonden het idee leuk om het archetypische vrijstaande kapstok te combineren met de magie van warmte, terwijl we werkten aan het nomadische karakter van dit object, zowel in de huiselijke omgeving als in een openbare ruimte zoals een wachtruimte, een restaurant of een kantoor. De naam komt van het vermogen van de boom om zich aan te passen aan alle seizoenen door van gewaad te veranderen. Tree, na de koude winterdagen, gaat niet in winterslaap maar blijft de ruimte bewonen in zijn hoedanigheid als kapstok."Met afmetingen van 1600x600mm (300mm aan de bovenkant) is Tree beschikbaar in 79 kleuren uit het Scirocco H-assortiment, waaronder nieuwe matte tinten: wolkgrijs, koekje, Indiaans blauw, kikkerblauw, blauwgroen en roze.

Meer informatie:
Scirocco H
[email protected]
www.sciroccoh.it

Publicatiedatum: