Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Raad van Commissarissen van Villeroy & Boch zet licht op groen voor structurele reorganisatie

De Raad van Commissarissen van Villeroy & Boch heeft besloten tot een structurele reorganisatie van de verantwoordelijkheden van de Raad van Bestuur en een overeenkomstige aanpassing in de organisatie van de Groep met ingang van 1 augustus 2024.Als onderdeel van de nieuwe verdeling van verantwoordelijkheden wordt de huidige divisie Badkamer & Wellness samengevoegd met Ideal Standard en onderverdeeld in de drie functionele gebieden Operations, Sales en Marketing/R&D/Product Management. Het gebied Operations wordt ondergebracht in een nieuwe bestuursfunctie 'Chief Operations Officer Bathroom & Wellness' (COO B&W); 'Inkoop' en 'ESG' worden aan deze bestuursfunctie toegewezen. De nieuwe functie van COO B&W zal worden waargenomen door het huidige lid van de Raad van Bestuur (Badkamer & Wellness), Georg Lörz.

Bovendien worden de functies van Executive Vice President Marketing/R&D/Product Management en Executive Vice President Sales Bath & Wellness onder het bestuur geplaatst en toegewezen aan de voorzitster van het bestuur (CEO). Jan Peter Tewes, momenteel Managing Director van Ideal Standard, zal de functie van Executive Vice President Sales Bath & Wellness op zich nemen. De volgende stap zal zijn om de functie van Executive Vice President Marketing in te vullen.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: