Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Atlas presenteert twee nieuwe collecties

Atlas Concorde keerde terug naar de Milan Design Week 2024 met twee tentoonstellingen, één op de Salone Internazionale del Mobile en de andere in hun eigen showroom in het hart van het Brera Design District.

Het bedrijf presenteerde twee nieuwe collecties: Boost Natural Pro, ontworpen door Matteo Brioni, geïnspireerd op het natuurlijke karakter van ruwe aarde, wat de schoonheid van de handgemaakte betonlook versterkt, en Marvel 3D, de eerste collectie wandtegels voor de bekende Marvel-wereld, de marktreferentie voor de marmerlook, die een aardse karakter geeft aan het marmer effect dat een elegante, discrete harmonie van kleuren uitstraalt maar rijk is aan persoonlijkheid en detail.

Atlas Plan, het merk van Atlas Concorde gespecialiseerd in grote platen voor keukenwerkbladen, tafels en meubelstukken, was te zien op de Milan Design Week met nieuwe collecties. Appennino en Silver Root zijn ontstaan uit een samenwerking met Modulnova, terwijl Travertino White, Boost Natural Pro Sand en Negresco het assortiment van oppervlakken met marmer-, beton- en steeneffect verder uitbreiden.

Atlas Concorde Habitat, het merk van Atlas Concorde gespecialiseerd in de productie van meubelelementen in combinatie met Atlas Concorde oppervlakken, presenteerde Evoluzione, een nieuwe collectie wastafels ontstaan uit de samenwerking met Studio Ferriani die functionaliteit, innovatief design en schoonheid combineert.

Ook gepland voor Milaan waren twee speciale initiatieven: een samenwerking met het merk Modulnova en een productontmoeting met Living Divani.

Meer informatie:
Atlas Concorde
www.atlasconcorde.com

Publicatiedatum: