Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VEPA opent derde filiaal in sanitair en badkamers

VEPA, een familiebedrijf gespecialiseerd in sanitair en badkamers, opent na vestigingen in Zelzate en Merelbeke nu ook een derde filiaal in de Vijverstraat te Wetteren. Zaakvoerder Sven Van Hecke kondigt in Het Laatste Nieuws aan dat ze in Wetteren ook keukens zullen aanbieden naast het bestaande assortiment.

Sven Van Hecke en Nathalie Van Lyssebettens vormen de tweede generatie van het familiebedrijf. Sinds 1977, toen vader Eric de zaak overnam en de naam behield, heeft VEPA zich gespecialiseerd in sanitair, badkamers, koeling, verwarming, ventilatie en op maat gemaakte milieuvriendelijke oplossingen.

In 2020 opende VEPA een nieuw filiaal in Merelbeke, dat zich richt op zowel installateurs als particuliere klanten. Het unieke van VEPA is dat klanten in de showroom hun droombadkamer kunnen kiezen, waarna installateurs zorgen voor de afwerking.

Het nieuwe filiaal in Wetteren biedt een primeur door naast sanitair en technieken ook keukens aan te bieden. VEPA onderscheidt zich door compleet afgewerkte opstellingen in elke prijsklasse en stijl aan te bieden, inclusief tegels, vloeren, verlichting en behang.

Hoewel VEPA nu over drie filialen beschikt, benadrukt Sven dat ze geen keten zijn. Het blijft een familiebedrijf waar service en deskundig advies centraal staan, zonder extreme promoties of gratis producten.

Het nieuwe showroom in de Vijverstraat 23 in Wetteren organiseert een opendeurweekend op 21 en 22 april. Meer informatie is te vinden op Vepasanitair.be.

Bron: HLN.be

Publicatiedatum: