Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duravit lanceert tijdloze badkamercollectie

Designbadkamerleverancier Duravit uit het Zwarte Woud presenteert op Salone del Mobile in samenwerking met de Italiaanse architect Antonio Citterio zijn eerste serie: Aurena. De tijdloze badkamercollectie neemt de Gulden Snede als basis voor de ontwerpbenadering, waardoor een krachtige esthetische harmonie ontstaat.

Een andere nieuwkomer in het productportfolio is de wastafelserie Sivida by Philippe Starck met fluweelzachte wastafels van mineraalgietwerk en bijpassend badkamermeubilair. De perfect uitgebalanceerde combinatie van gebogen en hoekige designelementen wordt bovendien geleverd in een op elkaar afgestemd kleurenpalet.

De Starck Barrel, een gevestigde favoriet sinds 1994, is opnieuw geïnterpreteerd ter gelegenheid van zijn 30-jarig jubileum, een proces dat zowel de ontwerpidentiteit van het stuk behoudt als ook mogelijkheden biedt voor individueel ontwerp.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl

Publicatiedatum: