Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Test geslaagd'

Van Marcke Lab sluit de deuren na nog geen jaar

Van Marcke Lab, de digitale winkel van de sanitairspecialist, is gesloten. Na exact een jaar blijkt de 'test geslaagd' en de toekomst vooral toch hybride te zijn.

In het voorjaar van 2023 opende Van Marcke een showroom in Hopland, midden in het winkelhart van Antwerpen. Deze kleine winkel markeerde de primeur voor Van Marcke als de eerste digitale showroom van de badkamerbouwer, waar klanten op levensgrote schermen hun badkamer volledig virtueel konden samenstellen. Echter, de vestiging is inmiddels gesloten. Op het raam staat de boodschap 'test geslaagd', met de mededeling dat de technologie nu beschikbaar is in de showrooms in Kortrijk en Gent.

"We besloten een uniek en innovatief project op poten te zetten dat de online aankoop van een technisch complex product zoals een badkamer veel comfortabeler maakt", legtde Aldric d'Oultremont eerder uit.

Bron: RetailDetail

Meer informatie:
Van Marcke
www.vanmarcke.com

Publicatiedatum: