Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klanten Betuwse keukenzaak voelen zich besodemieterd

De Betuwse keukenwinkel Felix de Visser Keukens uit Elst is recent failliet verklaard door de rechtbank in Zutphen. Klanten die kort voor het faillissement een aanbetaling deden, blijven verbijsterd achter. Ze voelen zich bedrogen en beweren dat ze sindsdien aan het lijntje worden gehouden.


Het keukenbedrijf is te vinden aan de Nieuwe Aamsestraat in Elst.

Op Google Reviews uiten boze klanten zich. Zo laat een klant weten dat zij tot één dag voor het faillissement, dat op 5 december van dit jaar is uitgesproken, met diverse smoesjes aan het lijntje werd gehouden door de keukenzaak. "Wij hebben na een zoektocht van meer dan een jaar nog altijd géén keuken en de kans is heel groot dat wij onze aanbetaling kwijt zijn. Ik voel me besodemieterd."

Felix de Visser Keukens is een "specialist in sfeervolle, kwalitatieve en betaalbare keukens. Wij staan voor een goede service, transparant advies en persoonlijke begeleiding en we zijn gespecialiseerd in het naadloos vertalen van jouw wensen naar jouw droomkeuken", viel te lezen op de website van het bedrijf, dat inmiddels offline gehaald is.

Meer informatie:
Felix de Visser Keukens
Nieuwe Aamsestraat 42a
6662 NJ Elst

Publicatiedatum: