Dekker Zevenhuizen onthult drie nieuwe kleuren van TopLaminate

Dekker Zevenhuizen onthult drie nieuwe kleuren van TopLaminate die passen in de nieuwe Lightness trend. Het gaat om Navona, Athena en Flash.

Navona laat zich het best omschrijven als ‘subtiel’. Het heeft de looks van travertin (kalksteen), met aardse lagen in zachte tinten. Athena is een wit-beige ‘marmer’ met een gelijkmatig en rustig patroon van fijne grijze aders. Ook het grijze Flash heeft een steenpatroon en een warme ondertoon, maar de witte aders zijn expressiever.

Onderhoudsarm
Maar TopLaminate heeft niet alleen een breed en altijd actueel kleurenpalet; het is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Zo is het blad onderhoudsarm en kan het best tegen een stootje.

Duurzame keuze
Van alle nieuwe en bestaande kleuren TopLaminate heeft Dekker Zevenhuizen ook een duurzame variant. Het keukenblad wordt dan gemaakt van Greengridz®. Greengridz kan 100% worden hergebruikt en heeft een kleine ecologische voetafdruk. Het basismateriaal is niet alleen milieuvriendelijker dan multiplex en spaanplaat, maar steekt er ook kwalitatief gezien met kop en schouders boven uit.

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
www.dekkerzevenhuizen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.