Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ZUMI verlicht showroom RIMAC bij D’Ieteren

Een nieuwe Rimac-showroom heeft zijn deuren geopend in de historische Europese stad Brussel, België. De nieuwe meeslepende stedelijke klantenruimte - gecreëerd door luxe autospecialist D'Ieteren in samenwerking met het Rimac-team - is een nieuw mijlpaalmoment in de ongelooflijke groei van het merk Rimac.

Afgewerkt om Rimac-normen te weerspiegelen, inclusief een geavanceerde Nevera-configurator, combineert de Brusselse showroom ultramoderne technologie met sfeervol design en verlichtingsesthetiek die de kern van Rimacs DNA raakt.

Uiteraard zijn we heel trots dat we hieraan mochten meewerken met ons ZUMI team. Alle lichtprofielen werden op maat gemaakt met een specifieke lichtkleur. Eveneens de downlighter Cannon werd geïntegreerd in deze showroom omwille van zijn perfecte lichtuitstraling. In de kasten werden kleine LED profielen gebruikt met dezelfde lichtkleurtechniek.

De complete Rimac-ervaring bij het aanpassen, bestellen en in ontvangst nemen van de Nevera - en toekomstige Rimac hypercars - is zorgvuldig ingebed in het ethos van de nieuwe showroom. Als onderdeel van de samenwerking met D'Ieteren zal deze volledige aftersales-ondersteuning bieden voor Rimac-eigenaren, met gebruikmaking van Rimac's eigen diagnose-instrumenten en in-house ontwikkelde volledig gedigitaliseerde aftersales-architectuur.

De openingsceremonie werd bijgewoond door belangrijke leidinggevenden van de Rimac Group, waaronder CEO Mate Rimac, Rimac Head of Sales Roni Kert en Bugatti Rimac Managing Director Hendrik Malinowski, evenals David Favest, General Manager voor Rimac bij D'Ieteren.

Met de opening van de Brusselse showroom wordt D'Ieteren de 23e wereldwijde dealerpartner voor Rimac Automobili, waarmee de uitgebreide aanwezigheid van het merk in Europa, Amerika, het Midden-Oosten en Azië wordt uitgebreid. Elk partnerschap is zorgvuldig uitgekozen om een verkoop- en eigendomservaring van wereldklasse te bieden.

Meer informatie:
ZUMI
info@zumi.be 
www.zumi.be 

Architect: CUBYC Brugge   / Installatie door: CCLM Seneffe

Publicatiedatum: