Signify lanceert Home Monitoring systeem binnen het bestaande WiZ-systeem

Verlichtingsmerk Signify lanceert een Home Monitoring-systeem binnen het bestaande WiZ-systeem dat verlichting en beveiliging naadloos combineert om consumenten te helpen zich thuis veilig en comfortabel te voelen. Dat doet het bedrijf vanuit het inzicht dat verlichting een van de meest effectieve manieren is om potentiële indringers te ontmoedigen. Concreet breidt Signify het bestaande slimme WiZ-verlichtingssysteem uit met enkele nieuwe Home Monitoring-functies in de app én de eerste WiZ Indoor camera waarmee je live kan controleren en zien wat er in je huis gebeurt, ook wanneer je niet thuis bent.Voel je veiliger thuis
Hoe werkt dat dan precies? Stel je voor - bij vertrek op vakantie schakel je de vakantiemodus in de Wiz-app in. Wordt er beweging gedetecteerd, dan knipperen je WiZ-lampen binnen en buiten. Zo zien ook je buren dat er ongewenste activiteit is bij jouw thuis. De gedetecteerde beweging activeert onmiddellijk een melding op je telefoon. Jij kan dan direct de realtime weergave van je huis in de WiZ-app controleren, evenals eerder opgenomen beelden in het activiteitenoverzicht. Het WiZ Home Monitoring-systeem combineert licht en bewegingsdetectie in één geïntegreerd slim systeem om ongewenste bezoekers op te merken en af te schrikken.

Danny Lousberg, Hoofd Software Product Management WiZ: "We weten dat licht een ongelooflijk belangrijke rol speelt om ons veilig te laten voelen in ons eigen huis, ook als we er niet zijn. Tal van consumenten laten een lampje branden wanneer ze uit huis zijn. Voortbouwend op onze expertise op het gebied van verlichting, heeft WiZ de eerste volledig geïntegreerde smart home-bewakingsoplossing samengesteld die naadloos de mogelijkheden van slimme lampen, SpaceSense bewegingsdetectie en camera's combineert."Meer informatie:
Signify
www.signify.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.