'Sfeer brengen met vernieuwend Belgisch design is onze missie'

Dasein zoekt distributeurs in België en Nederland

Tijd. De allesbepalende tijd. Gemeenschappelijke noemer en deler van alle leven. En een niet overschrijdbare universele grens. Moeilijk in formules vast te leggen. Het is er gewoon. Tijd bepaalt de mode en wat passé is. Tijd zegt wie wint en wie vernieuwend is.


Kristof De Bock.


In 2018 was het hoog tijd voor Kristof De Bock voor een carrièrewending na ruim 2 decennia standenbouw- en museuminrichting. De binnenhuisarchitect zat al een tijdje te broeden op een ontwerp voor een staande lamp (de uiteindelijke Monday) en wou er eindelijk eens prioritair werk van maken alvorens een soortgelijk idee van een andere ontwerper ergens in de etalage tegen te komen.


Initial.

Het woord ‘Dasein’ verwoordt exact de objecten en waar we voor staan. Dasein is een hersenspinsel van de Duitse filosoof Martin Heidegger die met de term duidt op de relatie tussen object en tijd. Da-Sein, Er-Zijn. In dezelfde geest situeert zich het ‘Ik denk dus ik ben’ van Descartes.


Flying Surplace.

Dasein wil met zijn ontwerpen tijdloos en vernieuwend zijn. Vooruitlopen op de tijd. Onder andere door met atypische materialen te werken; bij voorkeur met gerecupereerde en hernieuwbare materialen. Dikwijls wordt het hout op een niet conventionele manier verwerkt wat tot een verrassend effect kan leiden. Zijn deze hanglampen gemaakt uit hout?


Erosonod.

Sfeer brengen met vernieuwend Belgisch design is niet voor niets de missie van Dasein. Met een Dasein ontwerp haal je een echte eyecatcher in huis.


Meanwhile planck.

Dasein is een samenwerking tussen Kristof De Bock (Ontwerp en Productie) en Sabine Victor (Sales & Marketing). De collectie is officieel voorgesteld tijdens de M&O in Parijs in januari en Dasein is momenteel op zoek naar distributeurs in België en Nederland. Interesse om eens samen te zitten en de collectie beter te leren kennen? Geen ons dan gerust een seintje: welcome@dasein.be.


Surplace.

Meer informatie:
Dasein
www.dasein.be 
Instagram: Dasein_Belgium
LinkedIn: Dasein Belgium
Facebook: Dasein products

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.