Meubelindustrie Amerika niet blij met nieuwe veiligheidsnorm voor kledingkasten

De Amerikaanse Consumer Product Safety Commission (CPSC) heeft de ​​nieuwe federale veiligheidsnorm voor kledingopbergmeubels goedgekeurd. De regel heeft betrekking op vrijstaande kisten, dressoirs, kasten en bureaus, maar is niet beperkt tot meubels die op de markt worden gebracht voor 'kledingopslag'. Dat meldt Furniture Today.


De American Home Furnishings Alliance verzoekt leden van de meubelindustrie om contact op te nemen met de congresleden en hen aan te sporen al het mogelijke te doen om te voorkomen dat de nieuwe CPSC-regel voor meubelstabiliteit wordt geïmplementeerd.

De Alliantie heeft een brief geschreven die mensen of bedrijven kunnen ondertekenen en rechtstreeks naar het Congres kunnen sturen. Hierin staat dat de nieuwe regelgeving te complex en dubbelzinnig is en dat de meubels hierdoor veel te duur gaan worden.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.