Met sprekers Monique van der Reijden en Clarissa van Holland

Early Bird kaartverkoop voor Interieur-professionaldag ‘Connect your Senses’ geopend

Op maandag 6 maart vindt de interieurprofessionaldag plaats. Een inspiratie-event van BNS Crisp, De Woonindustrie en NIA Academie. Dit jaar staat de dag in het teken van zintuiglijke beleving: "We gaan niet alleen zien, maar ook horen, proeven, ruiken en voelen!" Vandaag, donderdag 26 januari is de Early Bird kaartverkoop gestart.
 
"Interieur is beleving en om te beleven gebruiken wij onze zintuigen. Zaken als licht, akoestiek, kleur en geur dragen hieraan bij en worden steeds belangrijker in het interieur. Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied? Connect your senses. Tijdens de interieurprofessionalsdag wordt je geïnspireerd en geïnformeerd én worden je eigen zintuigen zeker ook geprikkeld", aldus de organisatie.


Monique van der Reijden en Clarissa van Holland.

Keynote door Monique van der Reijden
Trendforecaster en journalist Monique van der Reijden, bekend van o.a. Trendcompass en producties voor Elle Decoration, trapt de dag af met een zintuiglijke trendtalk. Zij neemt je mee in de wereld van trends en brengt jou op de hoogte van allerlaatste ontwikkelingen op interieurgebied, zodat jij deze inspiratie kunt vertalen naar zinneprikkelende interieurontwerpen.  
 
Workshop: licht en beleving
Light designer en NIA-docent Clarissa van Holland geeft een workshop met het thema ‘Licht en Beleving’. Zonder licht zie je niets, met licht kun je heel gericht bepalen waar jouw aandacht in de ruimte naartoe gaat en hoe jij een ruimte ervaart. Tijdens de workshop leer je hoe je licht inzet om meer sfeer en beleving in het interieur te creëren
 
Prikkel je smaak
Ook de smaakpapillen worden uiteraard niet vergeten op deze dag, waarbij de zintuigen centraal staan. Chefkok Gilbert Kolff van FONDrotterdam creëert speciaal voor ons een unieke zintuigelijke ervaring. 
 
Scrhijf je in
Schrijf je nu in met de Early Bird-korting en betaal slecht € 25,- exclusief btw voor jouw ticket. De Early Bird-korting is geldig tot en met 3 februari, daarna betaal je het reguliere tarief van € 35,-. De prijzen zijn exclusief btw en een zintuigelijke lunch. Het aantal voorinschrijvingen is groot en vol=vol. 
 


De Interieurprofessionaldag vindt plaats op maandag 6 maart 2023 in De Woonindustrie in Nieuwegein. Het programma is nog volop in ontwikkeling, houd daarom voor het volledige progamma op onze website in de gaten. 

Meer informatie:
De Interieurprofessionaldag
www.dewoonindustrie.nl/interieur-professional-dag


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.