Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Een lamp die je aan wil raken; dat is de Knit'

Het Spaanse verlichtingsmerk Vibia komt met een reek noviteiten. Deze producten moeten bijdragen aan het motto: 'better spaces, better lifes'. Het gaat om twee lampen en een installatie- en verbindingssysteem.



Knit
Knit is een lamp die speelt met licht, materiaal en tastbaarheid. "Een lamp die je aan wil raken; dat is de Knit", legt Vibia uit. De collectie is beschikbaar als hanglamp en vloerlamp, beide in verschillende afmetingen. Het is een ontwerp van Mieke Harde.



Africa
Vibia vervolgt: "De Africa is de perfecte kameraad voor op het bureau vanwege de gedetailleerde en warme spotverlichting maar ook in het interieur als sfeer verlichting." Francisco Gomez heeft de lamp ontworpen.



Composing Pendants concept
Het nieuwe installatie- en verbindingssysteem van Vibia biedt 'volledige creatieve vrijheid en nodigt ontwerpers uit om custom composities te creƫren', aangepast aan specifieke verlichtingswensen.
Algorithm, Skan, Flat, Slim, Halo Jewel, Tempo, Mayfair, Tube, North en Wireflow zijn allen geschikt om toe te passen in het Composing Pendants concept.

Meer informatie:
Vibia
+34 934 796 971
hello@vibia.com
www.vibia.com

Publicatiedatum: