Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verlichtingssysteem Plusminus tilt concept van lichtrail naar nieuw niveau

Plusminus is een veelzijdig verlichtingssysteem dat het concept van de lichtrail naar een nieuw niveau tilt. Het geleidende textielen lint in de kern maakt het mogelijk de armaturen vrij te plaatsen en ter plekke unieke lichtoplossingen te creëren.

Net zo gemakkelijk als avant-gardistisch, gebruikt Plusminus het design van een riem in een baanbrekend verlichtingsconcept dat materialiteit en licht samenbrengt. Met een texturale, stoffen riem die elektriciteit geleidt, laat het licht door de ruimte stromen. Plusminus biedt professionals een krachtige toolkit om met verschillende armaturen gepersonaliseerde lichteffecten en unieke sferen te creëren. De toolkits bevatten meerdere elementen - onderdelen, kleuren, texturen - die vrij kunnen worden aangepast en gecombineerd om te voldoen aan de kenmerken en beperkingen van specifieke ruimtes. Ze vormen een krachtig instrument voor unieke creaties en bieden ontwerpers en architecten oneindig veel mogelijkheden om licht in een interieur te integreren.

Meer informatie: archiproducts.com

Publicatiedatum: