Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de tien meest gelezen interviews van 2022

Aan het einde van het jaar blikken we als redactie van Wonen360 terug op het afgelopen jaar. Naast de plaatsing van vele duizenden (pers)berichten, vonden ook tal van interviews plaats. In een vijfdelige serie, die we in de laatste (werk)week van 2022 publiceren, blikken we terug op de tien best gelezen interviews.

Vandaag zetten we de eerste en tweede plaats op de lijst van 'Best gelezen interviews in 2022' in de spotlights! 


Eigenaar Patrick de Kleijn met rechts alg. directeur Marcel Bregman.

Op de tweede plaats is het interview geĆ«indigd met CEO Patrick de Kleijn en algemeen directeur Marcel Bregman van Riverdale. Riverdale onderging een heuse metamorfose. Het familiebedrijf uit Nootdorp heeft in de afgelopen twee jaar flinke stappen gezet. Na een zware periode heeft het bedrijf van Sophie en Patrick de Kleijn de weg naar succes weer gevonden. Met rechterhand en algemeen directeur Marcel Bregman wordt vol ingezet op een succesvolle toekomst. Zoals de zaken er begin februari voor staan, ging dat zeker lukken,'' aldus de ondernemers.


Rolf Bakx wil de hectiek van het runnen van een groot bedrijf achter zich laten.

Het interview dat het meest gelezen is in het afgelopen jaar is het gesprek dat Wonen360 had met Rolf Bakx die vertrok bij The Romo Group en daarmee ook de stoffenbranche compleet ging verlaten. "Ik heb alles verkocht in Nederland om in het zuiden van Portugal - een prachtig land met dito mensen - te gaan wonen en werken", liet de 54-jarige leider van The Romo Group Nederland weten. 

"Ik heb nog zoveel energie in mijn lijf, wil graag voor mezelf beginnen. Dus niet meer voor een werkgever aan de slag. Mijn grootste drijfveer is dat ik meer mijn creativiteit wil laten stromen. Ik heb nog geen idee wat ik straks ga doen. Misschien wel meubelen ontwerpen en produceren. Maar eerst een paar maanden surfen en niks doen", gaf Rolf aan.

De volledige top tien ziet er als volgt uit:
01. Rolf Bakx  
02. Patrick de Kleijn en Marcel Bregman
03. John van den Broek en Margot Romeijn 
04. Daniel Nijdam 
05. Mark Zijlstra 
06. Willem Permentier 
07. Lex Tiggeler 
08. Raymond Slotboom  
09. Klaas Bakker
10. Henk Teunissen