Dag 4 Milan Design Week | Gespotte trends en posts

Delegaties gespot van Van Waay Interieurs, Bastiaansen Wonen, Eijerkamp en O'42 Interieur

De Milan Design Week is in volle gang. Alles in de Italiaanse stad staat in het teken van interieur en design. Wij delen elke dag meerdere posts die we gespot hebben op de social media accounts, waarin trends en hotspots te zien zijn van bezoekers die in Milaan zijn of delegaties van design woonwinkels die naar de Italiaanse stad zijn afgereisd.

BNS Crisp heeft gisteren weer heel veel moois gespot in de Italiaanse stad. 

Studio Piet boon is present op de Salone del Mobile en laat daar de nieuwigheden zien, waarbij de grenzen tussen binnen en buiten steeds meer vervagen. 

Desso blikt terug op de ontmoeting met Maxima, dinsdag 18 april.

Marie-Gon, o.a. kleurexpert, deelt enkele trend alerts in haar video op Instagram. 

Ook het team van Eijerkamp is in Milaan aanwezig op de nieuwste trends te spotten. Lotte gaat op zoek naar de nieuwste en mooiste stoffen. 

Ook Corné van Waaij is met zijn team naar Milaan afgereisd. ''Wat veel Nederlanders niet weten is dat Nederland veel ‘design leveranciers’ heeft, dit merk ik ook dagelijks in onze winkel.''Ook de Nederlandse designer Jeroen van Zwetselaar is met zijn vriendin Femke Furnee (FEST) op de fiets gestapt in Milaan om de trends te spotten.

Ook Caroline van Velze (Zuiver Group) wandelt door Milaan en pikt daar de nieuwste trends op. 

Bastiaansen Wonen uit Bavel is deze week ook op pad. ''Mark en Birgit zijn deze week te vinden op de beurs Salone del Mobile om inspiratie op te doen en nieuwe collectie in te kopen.''

De dame van designwinkel O'42 Interieur uit Groningen rust even uit op een stoel van Moroso. 

De stylisten van TICA, Marloes en Imke, delen op de story's mooie spots en producten. Zo ook deze stelling met prachtige meubelstukken die te zien zijn bij Via Tortona. 

Gisteren, woensdag 19 april, vond er bij Masterly een netwerkborrel plaats, georganiseerd door De Interieur Club. Mark Timo gaf nog een korte speech, is te zien op een story van Karin Dijksman (BNS Crisp).

Morgen delen wij van de vijfde dag veel gespotte social media posts. Tips? Stuur het ons, via marie-elise@wonen.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.