Dit is de winnaar van Masterly Milano Award 2023

De winnaar van Masterly Milano Award 2023 is bekend. De vakjury, bestaande uit curator Nicole Uniquole, trendanalist Christine Boland en Mark Timo van De Interieur Club, koos voor een jonge studio. Pierluigi Pompei en Adam Foxwell van Vocum sleepten gisteravond deze prestigieuze award in de wacht.


Christine Boland, Nicole Uniquole, Pierluigi Pompei, Adam Foxwell en Mark Timo in Palazzo dei Giureconsulti. Foto's: Ilco Kemmere.

In het uitverkochte Palazzo dei Giureconsulti is de Masterly Milano Award 2023 uitgereikt tijdens de netwerkborrel van De Interieur Club. Meer dan 300 interieurprofessionals waren woensdagavond verzameld in het paleis naast de bekende Duomo. Studio Vocus bestaat uit keramiekkunstenaar Pierluigi Pompei en akoesticus Adam Foxwell. Het product wat zij tijdens Masterly – The Dutch in Milano presenteren versmelt kleur en geluid in een luidspreker-als-design-object.Nicole Uniquole, curator en founder van het Nederlandse paviljoen roemde Studio Vocum tijdens de bekendmaking. Masterly – the Dutch in Milano is nog tot en met zondag te bezoeken in het Palazzo dei Giureconsulti. Dit is dé plek voor de collecties van meer dan 80 Nederlandse ontwerpers en bedrijven. Studio Vocum is te bezoeken in het souterrain van het paleis.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Masterly, The Dutch in Milano
www.masterly.nu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.