Bijna 60-jarige groothandel in verlichting failliet

Over iets meer dan twee jaar, in 2025 zou het 60-jarige jubileum gevierd worden. Helaas wordt deze mijlpaal niet gehaald, want de rechtbank heeft de groothandel in 'aansprekende verlichtingsproducten' failliet verklaard. Dat is vandaag, maandag 19 december bekend geworden. Het betreffende bedrijf is Vandeheg Lighting B.V. uit Apeldoorn.

'Sinds 1965 heeft Vandeheg een duidelijke visie; het aanbieden van een uniek en divers aanbod van aansprekende verlichtingsproducten in verschillende smaken en prijscategorieën', is op de website van Vandeheg Lighting B.V. te lezen. 'Inmiddels is deze visie vertaald in een aanbod van enkele aansprekende merken en collecties, voor diverse doelgroepen. Waarbij echter één ding voor al onze producten geldt; Zij biedt hoge kwaliteit tegen een goede prijswaarde verhouding. Hiermee maken wij kwalitatief en aanspreekbaar design bereikbaar voor iedereen; zowel thuis, als op het werk; kortom daar waar geleefd wordt!

Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert Vandeheg kwaliteitsverlichting voor zowel de consument als voor de bedrijfsmatige markt. Wij werken hierbij intensief samen met retailers en online distributeurs, projectinrichters, gespecialiseerde groothandels, architecten en stylisten.'

Helaas heeft de rechtbank Zutphen de firma, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32104290, in staat van faillissement verklaard. Mr. P. Trip is tot curator benoemd. 

Meer informatie:
Vandeheg Lighting B.V.
Laan van Westenenk 50
7336 AZ Apeldoorn
0342 413188
info@vandeheg.nl 
www.vandeheg.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.