Compleet nieuwe presentatie voor Euroluce 2023

Tijdens een internationale persconferentie presenteerde de meubelbeurs van Milaan haar eerste plannen voor de komende Salone del Mobile inclusief Euroluce, die van 18 tot en met 23 april 2023 gehouden wordt. Vooral op de verlichtingsbeurs zal er een compleet nieuwe presentatie zijn, zoals aangekondigd door President Maria Porro en International Press Director Marva Griffin Wilshire. Deze nieuwe tentoonstellingsindeling laat ook de mogelijke toekomstige ontwikkeling van de beurs als geheel zien, meldt Moebelkultur. 

De klassieke zaalindeling is doorbroken, de presentatie is meer vormgegeven in de vorm van een marktplaats, die ook veel ruimte laat voor workshops of lezingen en ook ruimte moet bieden voor netwerken. "Dankzij het teamwerk wordt Euroluce een geweldige ervaring, met de mogelijkheid om niet alleen hoogwaardige producten te leren kennen, maar ook om meer te leren over onderwerpen die verband houden met de wereld van verlichting", zegt Maria Porro.

Ook de SaloneSatellite, die jonge ontwerpers promoot, is de focus van Euroluce. Ook designscholen en universiteiten moeten zich hier meer dan voorheen kunnen presenteren.

De Meubelbeurs Milaan vroeg exposanten en bezoekers (in ruim 2.300 interviews) hoe de beursbeleving verbeterd kon worden.

Bron: Moebelkultur


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.