Duurzamer leven volgens Led Light District

‘Hét gemakkelijke begin om duurzaam te ondernemen en goedkoper te wonen’

Duurzamer leven is een thema dat steeds vaker de revue passeert. Energieprijzen stijgen de pan uit en onze wereld heeft een duurzamere bevolking nodig. Maar waar beginnen we? Led Light District geeft antwoord op deze vraag.“Met letterlijk een handomdraai (oké, een aantal) kan jij duurzamer leven en beginnen met het verbeteren van de wereld en ook nog eens besparen van veel kosten op jaarbasis. Door het vervangen van jouw halogeenlampen, of misschien zelfs gloeilampen, naar LED-verlichting kan jij per lamp zo’n 30 euro per jaar besparen op jouw energierekening. Mooie LEDverlichting is echter schaars en vaak te fel. De lampen van Led Light District zijn modieus, geven warm licht, en hebben een leuk duurzaamheidsaspect. Het vervangen van een enkele halogeen, TL, of gloeilamp, is een vermindering van ongeveer € 30,- van jouw energierekening per jaar”, laat woordvoerder Joris Tolhuijs weten.

De lampen van Led Light District, opgericht door Bastiaan en Joris Tolhuijs, zijn modulair waardoor jij helemaal zelf kan bepalen hoe jouw nieuwe armatuur, hanglamp, of kroonluchter eruit kan zien. “Vanaf de plafondkap tot aan de lamp zelf, inclusief snoeren en fittingen, zijn volledig zelf te bepalen. Doordat de lampen dimbaar zijn kan je ze helemaal naar wens voor jouw gemoedstoestand instellen en kan je daardoor ook het, al geringe, verbruik aanpassen van de lampen. Een win-win situatie.”

Meer informatie:
Led Light District
www.ledlightdistrict.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.