Bubalou op garden district tijdens de vt wonen&design beurs

Dinsdag 4 oktober start de vt wonen & design beurs. Tot en met zondag 9 oktober is hier 25.000 m2 wooninspiratie te vinden voor binnen en buiten. 

In het “Garden district” vind je de tuinproducten, nieuwe innovaties op tuingebied en meubelen voor buiten. Bubalou, een Nederlands outdoor merk, presenteert er "een unieke collectie buitenmeubelen", meldt het in een persbericht. 

Bubalou outdoor collectie
Buiten direct kunnen genieten en ontspannen op een bank die aanvoelt als een luxe binnenbank, dat is de basis van onze ontwerpen. Voor Marco, de ontwerper van Bubalou, betekent comfort meer dan alleen lekker zitten. Comfort is ook geen gesleep meer met kussens en het gemak van een bank die snel droog is, zodat je vaker en langer buiten kunt genieten.  

Met Bubalou breng je design, luxe en comfort direct naar jouw favoriete plek in de tuin of op het terras en geniet je het hele jaar door van jouw tweede woonkamer! 

Op de beurs vind je verschillende opstellingen, stijlen en kleuren van onze loungebanken.

Bubalou is te vinden op stand 2580

Meer informatie;
Bubalou
www.bubalou.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.