Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Forno opent eerste shop-in-shop in samenwerking met Udense ondernemingen

Forno, bekend om zijn hoogwaardige buiten vuurgroepen (haarden, vuurelementen, vuurschalen, houtopslagen en accessoires), heeft een mijlpaal bereikt met de opening van zijn eerste shop-in-shop. Deze samenwerking is slechts het begin van een reeks partnerships die het bedrijf aangaat.

In samenwerking met twee Udense ondernemingen, Buitenleven by Woongelofelijk en Van Donzel, zal Forno zijn collectie buiten vuur groepen presenteren. Paul van der Wolk, salesmanager van Forno, is enthousiast over deze ontwikkeling: "De opening van onze eerste shop-in-shop is een mijlpaal waar we trots op zijn. Het is een resultaat van nauwe samenwerking en toewijding van alle betrokken partijen."

Van der Wolk wil graag zijn dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit project, met een speciale vermelding voor Pim van Donzel en Mark van Uden voor hun toewijding aan deze samenwerking. Daarnaast bedankt hij ook alle medewerkers binnen de Adezz Group die hebben bijgedragen aan dit succes, met een speciale vermelding voor Luc, Rob, Roel en Sil voor hun vertrouwen en inzet om dit mogelijk te maken.

Meer informatie:
Forno
www.forno.nl

Publicatiedatum: