Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Een uitnodiging om in contact te leven met de natuur'

Nieuwe Minotti buitenmeubelcollectie

De Minotti Outdoor Collectie biedt meubelstukken die het buitenleven interpreteren in harmonie met interieurontwerp. Deze meubels hebben een sterke identiteit en brengen hetzelfde comfort en de verfijnde elegantie van binnen naar buiten.

Elk jaar wordt het assortiment verder uitgebreid met nieuwe vormen en afwerkingen, waardoor een ontwerptaal ontstaat die materialen experimenteert en de kenmerkende verfijning en stijl van het merk combineert. Deze meubels synthetiseren ontwerpculturen uit verschillende geografische gebieden en bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende omgevingen, van woonruimtes tot gastvrijheidsruimtes en jachtomgevingen.



Een mix van functionaliteit en esthetiek, de nieuwste voorstellen in de Outdoor Collectie 2023 zijn ideaal om ware oases van ontspanning en gesprek in de open lucht te creëren: van de omhullende rondingen van de Torii Nest Outdoor stoelen ontworpen door Nendo, tot de textuurrijke aantrekkingskracht van de Sendai Cord Outdoor fauteuils ontworpen door Inoda+Sveje, tot het levendige karakter van de Isole salontafels door Gordon Guillaumier.

De ontwerpuitdaging met betrekking tot het gebruik van materialen wordt perfect uitgedrukt in de Torii Nest Outdoor familie, wiens geweven rugleuning van 100% recyclebare polypropyleen koorden duidelijk is geïnspireerd op het Weense stro: een teken dat tijdloze schoonheid combineert met een milieubewuste benadering. Een omhullend nest met een zachte en soepele kussenvulling, zwevend op een teakhouten basis ondersteund door slanke poten, die allemaal een aangenaam gevoel van lichtheid overbrengen.

De compacte volumes, samen met het doorzichtige effect van de koorden, geven de Sendai Cord Outdoor draaifauteuil een grote persoonlijkheid, waardoor deze gemakkelijk in buiten eetruimtes kan worden geplaatst.

Een eclectisch palet van aardse nuances inspireert de Isole familie van salontafels: onregelmatige vormen zoals atollen en bladen onderscheiden door natuursteen van lava en glas die een vleugje kleur toevoegen aan alfresco ruimtes.

Een uitnodiging om in contact te leven met de natuur, dankzij meubelstukken met een tijdloos ontwerp, die een materiële en chromatische continuïteit met de buitenwereld oproepen.

Meer informatie:
Minotti
www.minotti.com

Publicatiedatum: