Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Milos winnaar Red Dot Design Award 2024

Op het gebied van buitenmeubilair en -ontwerp heeft Vondom opnieuw de prestigieuze Red Dot Design Award gewonnen. De recente Milos-collectie, ontworpen door Jean-Marie Massaud, is de hoofdrolspeler van deze prestatie geweest. Deze erkenning weerspiegelt niet alleen kwaliteit en ons streven naar innovatie, maar ook de Milos-collectie valt op door haar vermogen om comfort en schoonheid te combineren, geïnspireerd door het Mediterrane landschap.



Deze tweede Red Dot Design Award-erkenning voor Vondom via de Milos-collectie weerspiegelt niet alleen het talent van Jean-Marie Massaud, maar ook het vermogen van Vondom om stukken te creëren die conventies overstijgen, functioneel meubilair aanbieden dat uitnodigt tot contemplatie en genot van de buitenruimte. Deze prestatie herbevestigt de invloed en leiderschap van Vondom in de buitenmeubilair- en -ontwerpindustrie, waarbij trends worden gezet en de toekomst van buitenontwerp wordt voorzien.



Sinds zijn afstuderen in 1990 aan ENSCI-Les Ateliers in Parijs heeft Jean-Marie Massaud een divers scala aan werk gecreëerd, variërend van architectuur tot objectontwerp. Zijn werk weerspiegelt een balans tussen comfort en elegantie, moderniteit en traditie, waarbij zijn streven naar lichtheid en essentie in het ontwerp wordt benadrukt. Massaud richt zich op individueel en collectief welzijn, economische en industriële efficiëntie, en milieuduurzaamheid, waarbij hij een pad volgt dat economische eisen in balans brengt met menselijke behoeften.



De Milos-collectie is onder andere te bewonderen bij Vondom-X-PW in Breda. Dit is de Flagship-store voor de Benelux.

Meer informatie:
Vondom-X-PW
Spinveld 22
4815 HS Breda
06 -51 36 28 78
info@vondom-x-pw.nl
www.vondom-x-pw.nl

Vondom
Polígono 6, 16
46293 Beneixida Valencia (Spanje)
+34 96 239 84 86
info@vondom.com
www.vondom.com

Publicatiedatum: