Nieuwe accountmanager Van Landschoot gaat gebied Noord-Nederland bewerken

In het najaar gaat bij Van Landschoot een nieuwe accountmanager met véél ‘goesting’ van start. Hij zal het gebied Noord-Nederland gaan bewerken.
Op de VAKdagen in De Woonindustrie, die op 11 september van start gingen en op maandag 19 en dinsdag 20 september (telkens van 10–18 uur) worden voortgezet, wordt nieuwkomer Gilbert Maas aan de bezoekers van de stand van Van Landschoot voorgesteld.


Het team van Van Landschoot in de stand op De Woonindustrie, met v.l.n.r. Chris v/d Berghe, Gilbert Maas, Bart Lambrecks en Bram Kropmans.

Zoals eerder gemeld gaat Van Landschoot met erg veel ambitie het najaar 2022 in. Sinds meer dan vijf jaar heeft men een praktische en functionele configurator. Hier kan de handelaar zijn klant begeleiden bij het samenstellen van zijn droombed. Op het digitale platform past de prijs zich meteen aan bij elke nieuwe keuze die men maakt. De consument krijgt tal van keuzemogelijkheden zoals welk hoofdbord, bedbodem, matras, stof of lederlook en pootjes. Sinds kort is ook de optie tot het toevoegen van accessoires naar wens beschikbaar! Met enkele muisklikken plaats je jouw droombed rechtstreeks in het winkelmandje.

"Na meer dan 5 jaar was het tijd om ook alle nieuwe collecties toe te voegen aan het digitaal platform. Nu kan men naast de Axelsson en Henson Design collectie ook de Fjord en de Creative Moods online configureren. Nog sterker in het verhaal is de verdere opvolging van het e-shop gebeuren. Eenmaal uw droombed geconfigureerd is, gaat het met één druk op de knop in bestelling!", liet woordvoerster Camille Van Brabander eerder weten.

Meer informatie
Van Landschoot NV
Aalterbaan 119
9990 Maldegem
www.vanlandschoot.be  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven