Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Emma Sleep opent derde winkel

Emma - The Sleep Company opent een derde winkel in Nederland. De nieuwe winkel zal vandaag (10 april) de deuren openen in havenstad Rotterdam. Emma Sleep wil hiermee dichter bij haar klanten staan.

De belangrijkste drijfveer achter het openen van deze derde fysieke winkel is het versterken van de band met klanten. Klantgesprekken hebben aangetoond dat veel mensen behoefte hebben aan advies bij de aankoop van iets zo persoonlijks als een matras, bed of kussen. Deze nieuwe winkel in Rotterdam zal klanten de mogelijkheid bieden om deskundig advies in te winnen en het comfort van Emma-producten zelf te ervaren. Zo kunnen klanten kennismaken met het nieuwe beddengoed, het best geteste Hybrid || matras en de populaire Diamond Topper.


Tekening van de Rotterdamse Emma-winkel aan het Mariniershof.

Meer winkels op komst
Na de succesvolle opening van winkels in Leidschendam en Eindhoven in 2023, breidt Emma Sleep haar winkels uit. Niet alleen in Rotterdam, maar ook in Amsterdam zal binnenkort een Emma Sleep winkel openen. Deze winkel opent de deuren op 19 april en bevindt zich in de Utrechtsestraat, middenin het Amsterdamse centrum.

Kom langs en maak kans op gratis producten
Wie tussen 19 april en 3 mei langskomt bij een van de Emma Sleep stores, maakt kans op een Carbon Cool Emma Matras en het Emma-kussen. Het carbon cool matras is ontwikkeld met een extra dikke temperatuurregulerende schuimlaag, waardoor je lichaamstemperatuur sneller daalt voor een frisse start van je dag. Ideaal voor de warme nachten die op komst zijn! Dit luxe matras is exclusief in de Emma-winkels verkrijgbaar.

Meer informatie:
Emma - The Sleep Company
Mariniershof 13
3011 NA Rotterdam
www.emma-sleep.nl

Publicatiedatum: