Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kelderbox vol met matrassen vliegt in brand

Zaterdagmiddag (13 april) werd de rust in een portiek in Schiedam bruut verstoord door een felle brand die uitbrak in een kelderbox. De brandweer werd rond 17.40 uur opgeroepen om het vuur te bestrijden, dat snel om zich heen greep en een dikke rookwolk veroorzaakte.



De kelderbox, gevuld met tientallen matrassen, werd een inferno waarbij zeker dertig matrassen in vlammen opgingen. Ook enkele kussens en koffers werden door het vuur aangetast. Ondanks de hevige rookontwikkeling en de intense hitte, slaagden alle bewoners er gelukkig in om tijdig te vluchten, waardoor er geen slachtoffers vielen.

De brandweer, geconfronteerd met een gevaarlijke situatie en smeulende resten in de matrassen, moest intensief blussen om het vuur onder controle te krijgen. Na het blussen konden de bewoners terugkeren naar hun woningen, terwijl de autoriteiten begonnen met het onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Bron: Schiedam24

Publicatiedatum: