Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beter Bed opent grootste vestiging tot nu toe

Op 3 mei is de officiële opening van de derde Beter Bed Experience op bedrijventerrein De Noordschil. De vestiging wordt geopend door de burgemeester van Baarn Mark Röell en actrice Marly van der Velden. Tevens wordt er een winactie georganiseerd voor bezoekers: wie het exacte aantal golfballen in de boxspring in de winkel raadt of daar het dichtst bij zit, wint een boxspring. De burgemeester en actrice zullen de prijs uitreiken.

De Experience in Baarn is met een oppervlakte van 1.633 m² de grootste Beter Bed winkel van het land en heeft de meest uitgebreide kussencollectie van Nederland. In Experiences van Beter Bed wordt gebruik gemaakt van de Beter Slapen ID, een relatief nieuwe techniek die het lichaam middels sensoren meet om een ligprofiel te creëren, om consumenten daarmee te voorzien van het beste slaapadvies.Meer informatie:
Beter Bed
Bedrijventerrein De Noordschil Baarn
Hermesweg 2A
3741 GP Baarn
www.beterbed.nl

Publicatiedatum: