Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Project van Louis Poulsen wint Danish Lighting Award

Een project waar Louis Poulsen haar verlichting mocht leveren, in The Brown Meatpacking District (Den Brune Kødby) in Kopenhagen, won de Danish Lighting Award 2021. Dat met het verlichtingsmerk op haar social media.

''De jury verklaarde: Het vermogen van de verlichting om een gevoel van veiligheid en sociale cohesie te creëren is zeer sterk, met name in het midden van het grote en zeer donkere plein voor de hoofdingang van Øksnehallen. Het gebied is nu een oase van rust in het lawaai van licht van de omliggende stad.''

Het Brown Meatpacking District in Kopenhagen is een stad van geschiedenis en is momenteel de thuisbasis van een mix van mensen bestaande uit de sociaal kwetsbaren van Halmtorvet (Haymarket), studenten, bezoekers van het beurscentrum Øksnehallen (Oxen Hall), muziekschoolstudenten en gebruikers van sport- en culturele voorzieningen.

Bron: LinkedIn

Publicatiedatum: