Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Badkamerrenovatie zonder hak- en breekwerk

Masq waterdichte wandbekleding

Een badkamer razendsnel renoveren, dat kan met de collectie van Masq wandbekleding. Dijkmans, importeur en distributeur van diverse leveranciers in wand- en plafondpanelen uit onder andere ScandinaviĆ« en BelgiĆ«, introduceert het nieuwe merk in badkamerpanelen die gemaakt worden in Europa. "Vanwege groot succes met onze waterdichte panelen, kunnen wij met de toevoeging van Masq een nog bredere collectie aanbieden", laat het bedrijf weten.



De wandpanelen van de Revela serie bestaan uit een combinatie van kunststof en een hoogwaardige toplaag. Door de unieke samenstelling van realistische gedrukte kunststoffolie, of de digitale print (Revela Premium), heeft het de uitstraling van natuurgetrouwe materialen en is daardoor nauwelijks te onderscheiden.

De panelen zijn slechts vijf mm dik maar voelen zo stevig aan als keramische tegels. Bovendien zijn ze te monteren met de Masq Glue op de bestaande muurbekleding en dus uitermate geschikt voor renovatie. De panelen zijn daarnaast netjes af te werken met de bijpassende aluminium profielen.

Deze Masq collectie bestaat uit drie formaten:

  1. Tegels       65 x 37,5 x 0,5 cm
  2. Planken    120 x 18 x 0,42 cm
  3. XL             90 x 260 x 0,5 cm

De installatie is eenvoudig dankzij de veer- en groefverbinding en 100% watervast en vochtbestendig. De verschillende formaten zijn met elkaar te combineren zodat er een levendig samenspel plaatst vindt. Een feestje voor elke badkamer groot of klein.



Meer informatie:
Dijkmans
Popovstraat 5
8013 RK, Zwolle
085 877 0979
www.dijkmans.nl

Publicatiedatum: