Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Design2Chill biedt verwarmde zit- of rugkussens waardoor je langer buiten kunt genieten

In de avonden koelt het vaak af, maar hoe heerlijk is het als je toch nog lekker warm buiten kunt zitten. Met de op maat gemaakte verwarmde zit- en rugkussens van Design2Chill kun je ultiem genieten van de tuin of het terras.

Laag energieverbruik
De verwarmde kussen zijn zo gemaakt, dat ze alleen warmte afgeven wanneer je erop zit. Op deze manier isoleer je de warmte en gaat de energie niet langer verloren aan de buitenlucht. Naast dat dit energie bespaart, zorgt het ook voor meer comfort. Je voelt directe de warmte aan je billen en rug, waardoor je het niet langer meer koud hebt wanneer het buiten wat frisser is. 

Makkelijk te bedienen
De warmte elementen van de kussens zijn zo weggewerkt dat je ze niet ziet. Door middel van een makkelijk bedieningssysteem kun je de temperatuur regelen. Zodra je opstaat, stopt het kussen vanzelf met verwarmen en kun je zorgeloos weggaan. De temperatuur van de kussens kun je tot 30 graden opwarmen. 

Van bank- tot boot- en sierkussens
Het is mogelijk om in alle kussens deze verwarming te implementeren. Zo kun je ervoor kiezen om je hele bank te verwarmen of juist alleen de sierkussens op je bank. Het is zelfs mogelijk om deze elementen te verwerken in bootkussen zodat je het ‘s avonds, als je nog op het water aan het dobberen bent, nooit meer koud hebt.

Over Design2Chill
Design2Chill is al 17 jaar trendsetter op het gebied van all weather outdoor en indoor loungemeubelen. Ze bieden een ruime collectie trendy design banken, voorzien van een uniek concept en duurzame eigenschappen. In de afgelopen jaren is er veel aandacht besteed aan het ontwikkelings- en productieproces. Hierdoor zijn de meubels geoptimaliseerd op het gebied van duurzaamheid en zitcomfort. Design2Chill staat voor exclusief design en het bieden van op maat gemaakte oplossingen.

Meer informatie:
Design2Chill
www.design2chill.com

Publicatiedatum: