Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Looox introduceert de Bath Collection, die bestaat uit vier modellen

"Onze badkamercollectie wordt steeds completer waardoor je vrijwel de hele badkamer kunt inrichten met LoooX. De sanitair specialist vindt het daarom een logische volgende stap om hierbij baden op te nemen in de collectie. 'Met trots introduceren we daarom: onze Bath Collection. In deze collectie vind je de modellen Chill, Cool, Cool Wall en onze chique Easy.''


De Cool, vrijstaand.

Chill
De badkamer compleet maken? Kies dan voor een vrijstaand bad. Onze vrijstaande acrylbaden vind je terug in onze Chill serie. Deze serie bevat baden in vier moderne kleuren. Zo is er altijd een bad dat in jouw interieur past. Leverbaar in een buitenzijde met kleurafwerking glanzend of mat wit, mat lichtgrijs of mat zwart. Zo past het bad perfect bij de rest van het interieur.

Cool
De baden uit de Cool serie hebben een tijdloos ontwerp en passen in vrijwel elke badkamer. De strakke vorm kan zowel in een modern als klassiek interieur geplaatst worden. De Cool baden zijn wit van kleur. Verkrijgbaar in een glanzende en matte variant.

Cool Wall
Wil je graag een bad toevoegen aan een (bestaande) badkamer? Dat kan met een bad uit de serie Cool Wall. Deze baden zijn semi-vrijstaand en kun je tegen een bestaande wand plaatsen. Ben je niet dol op glanzende baden? De Cool Wall is ook verkrijgbaar in een mat witte variant.

Easy
Het Easy bad wordt vervaardigd van mineraal marmer met een gelcoat toplaag. Dit is een materiaal met esthetische eigenschappen. Het heeft een matte uitstraling dat perfect gecombineerd kan worden met andere materialen in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan materialen als solid surface.

Maak jouw badervaring compleet
Alle baden zijn te combineren met accessoires die je van ons gewend bent. Denk bijvoorbeeld aan onze badplanken, zoals de Wooden Bath Shelf en Bath Shelf Raw. Tip: de maatvoering van 78 cm is geschikt voor de Cool Wall. Wil je een badplank toevoegen aan een vrijstaand bad? Kies dan voor de maatvoering van 88 cm.

Meer informatie:
Looox
www.looox.nl

Publicatiedatum: