Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Luxe op zijn best'

Versmissen maakt iconisch statement met imposante Pontes-lampencollectie

Versmissen maakt met de luxe Pontes-lampencollectie een iconisch statement. 

Geïnspireerd op de imposante Ponte Dom Luís I brug in Porto laat de Pontes lampencollectie de grandeur van oude tijden herleven. Wie goed kijkt, herkent in de architectonische abstracte vormen ook componenten van de Eiffeltoren. Het met de hand geborsteld messing geeft de Pontes collectie een uitstraling van koninklijke allure.

Iconisch statement
Wanneer het licht zich een weg baant door de verschillende lagen van de indrukwekkende constructie, roept de gouden gloed een gevoel van warmte en elegantie op. Tegelijkertijd wordt de lichtstraal gebroken en verspreidt een rijk schaduwspel zich over de omgeving. De stijlvolle uitstraling maakt dat het industriële ontwerp uitstekend combineert met verschillende interieurstijlen.

Tijdloos design
Pontes – bij Versmissen is beschikbaar als tafel-, wand- en plafondlamp. De lamp is dimbaar door middel van een blind in het armatuur verwerkte touch dimmer. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van deze moderne sfeermaker en bekijk de volledige collectie design verlichting.

Brandboek van Versmissen is hier in te zien.

Meer informatie:
Versmissen
www.versmissen.nl 

Publicatiedatum: