Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marco van Loon van Talenti-Outdoor trots op onderscheiding

Tuinmeubelfabrikant wint met nieuwe Leaf collectie design award Archiproducts

Marco van Loon van Talenti-Outdoor, dat in ETC Design Center Europe een flagship showroom heeft, is trots dat het Italiaanse moederbedrijf Talenti een onderscheiding in de wacht heeft gesleept. De nieuwe Leaf collectie heeft van Archiproducts een designaward ontvangen. 

Marco van Loon, poserend in de showroom in ETC Design Center Europe

Het tuinmeubilair is ontworpen door Marco Acerbis. De Leaf collectie is geïnspireerd door de natuur. "Het is een elegante, ranke frame gecombineerd met heerlijke comfortabele outdoor kussens. De basis is het elegante aluminium frame met smalle pootjes waardoor de kussens lijken te zweven", legt Marco uit. "De vele combinaties van de Leaf sofa’s en modules zijn ideaal om buitenruimtes in te richten."

De Leaf collectie is compleet met bijpassende stoelen en drie  verschillende formaten salontafels en eettafels.Marco van Loon is onlangs gestart met Talenti Outdoor. Namens het Italiaanse outdoormerk Talenti is hij importeur/agent van buitenmeubilair en -keukens. Sinds begin dit jaar heeft hij voor dat merk een showroom op het ETC. "De meubelen van Talenti zitten in het hogere segment. Het is geen massaproduct, Talenti wil onderscheidend zijn. En dat zijn ze met hun verfijnde design. Ik vind het daarnaast fijn dat ik een product verkoop dat ik zelf ook mooi vind. Als Talenti Outdoor wil ik meer zijn dan zo maar een dealer. Klanten zijn interieurprofessionals, maar ook hoveniers en tuinarchitecten die in het hogere segment actief zijn. Die laatsten zijn het niet gewend om naar het ETC te komen, maar zij moeten wel beseffen dat je als hoveniersbedrijf of tuinarchitect ook outdoormeubelen kunt verkopen. Wij kunnen ze faciliteren", gaf Marco in een eerder interview met Wonen360 aan.

De collectie van Talenti is vervaardigd van de beste materialen. Alle producten zijn ontworpen door verschillende designers met elk hun eigen identiteit en materiaalgebruik. Het meubilair is gemaakt van teak, Accoya hout, aluminium, roestvast staal en keramische materialen en bekleed met Italiaanse stoffen. 

Kenmerkend voor de Talenti collectie is de Italiaanse smaak en schoonheid, waarbij design en functionaliteit tot een geheel samen komen. Talenti Outdoor wil vanuit het ETC het adres zijn voor projecten via stylisten en interieurarchitecten maar ook horeca, hotellerie, bedrijven en instellingen en luxe parken.

Lees hier het complete interview dat Wonen360 met Marco van Loon had en op 2 juni jl. is gepubliceerd.

Interesse om Talenti dealer te worden? Neem dan contact op.

Meer informatie:
Talenti-Outdoor - ID Garden
Showroom ETC (maandag tradeday of op afspraak)
Randweg 20
4104 AC Culemborg
+31 (0)161 700201
[email protected]  
www.talenti-outdoor.nl  

Kantoor ID Garden
Dorstseweg 20
4854 NB  Bavel