Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
NDT International verrast met ReCycledClay

'We toveren afgekeurd aardewerk en gebroken keramiek om tot een innovatieve collectie'

NDT International B.V. heeft zich sinds haar oprichting meer dan 50 jaar geleden ontwikkeld tot een wereldwijde speler op de internationale potteriemarkt. Wat ooit begon als een klein familiebedrijf dat potgrond verkocht, is nu een wereldwijde leverancier van hoogwaardige potterie. Het familiebedrijf uit Gendt combineert een ambachtelijke werkwijze met moderne productontwikkeling. Op deze manier probeert NDT keer op keer te verrassen met nieuwe, innovatieve producten. En onlangs was het weer raak.ReCycledClay
De RCC ReCycledClay-collectie is namelijk een goed voorbeeld van deze innovatieve producten. "Bij NDT streven we voortdurend naar innovatie en duurzaamheid. Wij geloven dat we door het ondersteunen van duurzame innovatie niet alleen een positieve impact kunnen hebben op ons bedrijf, maar ook op onze planeet," vertelt Bobbie Jansen namens NDT. Door deze materialen een tweede leven te geven, draagt de onderneming bij aan het verminderen van afval en milieueffecten.

Deze duurzame collectie is ontstaan in samenwerking met de fabrieken waar NDT International nauw mee samenwerkt. "Het resultaat is een collectie potten gemaakt van 20 tot 30 procent gerecycled keramiek. Door afgekeurd aardewerk en gebroken keramische tegels en producten te gebruiken, verminderen we niet alleen de hoeveelheid keramiek die verloren gaat, maar geven we ook een nieuw leven aan materialen die anders verloren zouden gaan."Alle uithoeken van de wereld
Tijdens de afgelopen editie van spoga+gafa in Keulen werd de nieuwe collectie getoond aan het publiek. Klanten van over de hele wereld hebben deze kunnen bewonderen. De komende tijd zal NDT de RCC ReCycledClay-producten naar alle uithoeken van de wereld sturen, aangezien het bedrijf levert aan maar liefst 48 landen. Dit is mogelijk dankzij strategisch gelegen magazijnen van 25.000 m² in Nederland en 3.000 m² in Vietnam. Deze faciliteiten zorgen ervoor dat het NDT-team van 50 medewerkers snel en efficiënt aan de vraag van hun internationale klantenbestand kan voldoen.

Meer informatie:
NDT
Biezenkamp 33
6691 EJ Gendt
+31 (0) 481 42 71 40
[email protected]
www.ndtpotterie.com