Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We nemen de feedback van onze exposanten serieus"

spoga+gafa niet langer op zondag

spoga+gafa, de grootste tuin- en BBQ-vakbeurs ter wereld, reageert op de wensen van de industrie en verandert haar schema. Vanaf het volgende evenement begint de vakbeurs niet langer op zondag, maar voortaan op dinsdag en deze eindigt op donderdag. Deze wijziging stelt spoga+gafa in staat om nog beter in te spelen op de behoeften van exposanten en bezoekers. De volgende spoga+gafa vindt plaats van 24 tot 26 juni 2025 in Keulen.De meerderheid van de nationale en internationale exposanten, evenals de bezochte groepen en verenigingen, verzocht om het schema te wijzigen en de zondag niet langer als aankomst- of beursdag te gebruiken. Door op dinsdag te beginnen, kunnen de deelnemers zich beter voorbereiden op de vakbeurs en hun aankomst optimaliseren.

"We hebben de feedback van onze exposanten en bezoekers serieus genomen en besloten het schema te wijzigen om de beurservaring en het succes van alle betrokken partijen verder te verbeteren", aldus Sebastian Rosito, Vice President Trade Fair van Koelnmesse.

De editie van spoga+gafa 2024, die onlangs werd afgesloten, bevestigde opnieuw haar positie als het belangrijkste platform voor de wereldwijde tuinindustrie. Ruim 28.000 vakbezoekers uit 113 landen namen deel aan de grootste tuin- en BBQ-vakbeurs ter wereld van 16 tot 18 juni 2024. Daarmee bouwde de vakbeurs naadloos voort op het succes van het voorgaande jaar.

Meer informatie:
spoga+gafa
www.spogagafa.com

Publicatiedatum: