Vij5 en APTUM presenteren Lloop lamp configurator

De Eindhovense merken Vij5 en APTUM slaan de handen ineen en presenteren dit najaar een nieuwe online Lloop lamp configurator.

De Lloop lamp, in hoogte verstelbaar door de lus in het snoer groter of kleiner te maken met een houten klosje, is al meer dan 10 jaar onderdeel van de Vij5 collectie en inmiddels een echt icoon. Door de simpele vormentaal sluit de lamp bij elke interieurstijl aan. Daarbij is het nu óók nog eens mogelijk om een eigen kleurencombinatie te kiezen, door gebruik te maken van de nieuwe Lloop lamp configurator. Hiermee kun je als klant, zakelijk of particulier, je eigen lamp compleet samenstellen. 

Het ontwerp van de Lloop lamp komt van Tineke Beunders & Nathan Wierink, die samen custom-made verlichting en lichtinstallaties ontwerpen onder de naam 'APTUM' (voorheen Ontwerpduo). Het grootste deel van de productie van de Lloop lamp bevindt zich in hun werkplaats in Eindhoven. Ook het op kleur afwerken van de lampen gebeurt hier, zodoende zijn er voor de lamp veel verschillende opties mogelijk.

Klanten kunnen kiezen uit tientallen zorgvuldig uitgekozen kleuren en materialen voor de onderdelen van de lamp, resulterend in bijna 2000 verschillende mogelijkheden. Echt messing en koper behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

De Lloop lamp configurator is te vinden in de webshop van Vij5.
De aanbevolen consumentenprijs van de Lloop is vanaf €379,-

Over Vij5
Vij5 geeft een collectie interieur accessoires, verlichting en meubels uit. Als ‘uitgevers van design producten’ werken we vanuit inhoud: het product en het verhaal daarachter staan voorop. We bieden ontwerpers en makers een platform waarop we samen nieuwe design producten ontwikkelen en verspreiden. Hierbij vervullen we een verbindende rol met als doel een positieve impact te creëren voor de mensen om ons heen. Met de Vij5 collectie brengen we een ode aan het ambacht van de productontwerper.

Over APTUM
Onder de naam ‘APTUM’ ontwerpen Tineke Beunders & Nathan Wierink (voorheen Ontwerpduo) samen custom-made verlichting en lichtinstallaties. Het label biedt een volledige service aan bij het ontwerpen, produceren en monteren van op maat gemaakte verlichting in ongelimiteerde configuraties. APTUM is verlichting voor ruimtes, net zoals een maatpak is voor je lijf. Je kiest zelf de kleuren, de maten, complexiteit en de materialen. Speciaal voor jou gemaakt, en het past perfect.

Meer informatie:
Vij5
www.vij5.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven