Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Louis Poulsen bouwt oude fabrieksgebouw om tot modern kantoor

Een fabrieksgebouw van 9500 m² uit 1977 werd omgebouwd tot een modern gebouw met kantoren en productiefaciliteiten. Louis Poulsen ontwierp de kantoorverlichting, waarbij zowel binnen als buiten de nadruk is gelegd op praktische bruikbaarheid en sfeer.

"Louis Poulsen kwam in de projectfase met een lichtvoorstel waarin heel zorgvuldig was vastgelegd waar bijvoorbeeld striplights de spanten op een superelegante manier benadrukken", vertelt Emil Simonsen, Skala Arkitekter.Louis Poulsen was vanaf de eerste fase bij het project betrokken als lichtadviseur. Het resultaat is een holistisch en consistent verlichtingsproject dat de architectuur en functie van elke ruimte benadrukt. De striplights zorgen voor uitstekende algemene verlichting in open kantoorruimten, terwijl in de zithoeken AJ Staande lampen zijn geplaatst om een aantrekkelijke, rustige sfeer te creëren en aan te geven dat deze ruimten bedoeld zijn om gesprekken te voeren of geconcentreerd te werken.

"De verlichting draagt bij aan het creëren van de sfeer die elke ruimte nodig heeft. Er is goed nagedacht over de vraag waar de verlichting praktisch moet zijn en waar deze voor sfeer en gezelligheid moet zorgen", aldus aannemer Thomas Nortvig.Bekijk hier alle foto's.

Meer informatie
Louis Poulsen
www.louispoulsen.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven