Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Louis Poulsen bouwt oude fabrieksgebouw om tot modern kantoor

Een fabrieksgebouw van 9500 m² uit 1977 werd omgebouwd tot een modern gebouw met kantoren en productiefaciliteiten. Louis Poulsen ontwierp de kantoorverlichting, waarbij zowel binnen als buiten de nadruk is gelegd op praktische bruikbaarheid en sfeer.

"Louis Poulsen kwam in de projectfase met een lichtvoorstel waarin heel zorgvuldig was vastgelegd waar bijvoorbeeld striplights de spanten op een superelegante manier benadrukken", vertelt Emil Simonsen, Skala Arkitekter.



Louis Poulsen was vanaf de eerste fase bij het project betrokken als lichtadviseur. Het resultaat is een holistisch en consistent verlichtingsproject dat de architectuur en functie van elke ruimte benadrukt. De striplights zorgen voor uitstekende algemene verlichting in open kantoorruimten, terwijl in de zithoeken AJ Staande lampen zijn geplaatst om een aantrekkelijke, rustige sfeer te creëren en aan te geven dat deze ruimten bedoeld zijn om gesprekken te voeren of geconcentreerd te werken.

"De verlichting draagt bij aan het creëren van de sfeer die elke ruimte nodig heeft. Er is goed nagedacht over de vraag waar de verlichting praktisch moet zijn en waar deze voor sfeer en gezelligheid moet zorgen", aldus aannemer Thomas Nortvig.



Bekijk hier alle foto's.

Meer informatie
Louis Poulsen
www.louispoulsen.com

Publicatiedatum: