Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fost bevestigt veelzijdigheid Felt-materiaal

Interieurproducent biedt als nieuwe toevoeging aan de verlichtingscollectie Fost staan. Met de royale koepelvorm, zachte stoffen inleg en een ingebouwde LED-module dempt de lamp de geluiden en schijnt hij zacht licht.

"De manier waarop de lichtbron het textiel uitrekt, lijkt op de visuele weergave van hoe zware objecten de Fabric Of SpaceTime uitrekken - vandaar de naam Fost. De stof wordt één met de lichtbron en verbindt de binnenkant met de buitenste schil," meldt De Vorm in een persbericht.



Duotoon - PET-vilt
Fost bevestigt de veelzijdigheid van PET Felt-materiaal. Geperst uit een vel vilt, heeft de lampenkap een aanzienlijk volume en een kenmerkend geribbeld patroon.
Kleur is bepalend voor het uiterlijk van de PET Felt-producten. Fost is daarop geen uitzondering. De lamp is verkrijgbaar in 11 verschillende melanges. Architecten kunnen contrasterende kleuren gebruiken om een ​​statement te maken, of de lamp laten opgaan in de rest van het interieur. De duotoon tussen binnen en buiten vestigt de aandacht op de lamp en nodigt uit om onder de omhullende koepel te gaan zitten.



Meer informatie:
De Vorm
Leemansweg 45
6827 BX Arnhem
+31(0) 26 820 03 60
sales@devorm.nl
www.devorm.nl

Publicatiedatum: