Karwei neemt winnend ontwerp in collectie op

De afgelopen maanden stonden bij Karwei in het teken van de Grote Behang Battle. Karwei organiseerde in samenwerking met Graham & Brown de wedstrijd. Creatievelingen konden hun eigen behang ontwerpen en insturen, waarbij het winnende ontwerp wordt opgenomen in de collectie van Karwei. Inmiddels is de winnaar bekend gemaakt. 

De winnaar van de Grote Behang Battle is Imke Teunissen, die als een van de vijf finalisten volgens de jury de eerste plek verdiende met haar sierlijke ontwerp. Haar behangontwerp zal vanaf week 32 online verkrijgbaar zijn via de website van Karwei. Zelf ontvangt ze het ontwerp als fotobehang voor een muur in haar eigen huis en mag ze bij Karwei shoppen voor 1000 euro.De vakjury
De ontwerpen werden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit bekende influencers met een groot online bereik: Elisah Jacobs (@interiorjunkie), Desiree de Vreede (@budgethome), interieurplatform Roomed en een professioneel juryteam van Karwei en Graham & Brown. De beoordelingscriteria waren onder andere creativiteit en authenticiteit. De jury nomineert de tien beste inzendingen, die vervolgens onder andere via Instagram Stories de strijd tegen elkaar aan gingen. De ruim 266 duizend Instagram-volgers van de bouwmarkt hadden het heft in handen en bepaalden welk ontwerp zij terug willen zien in de collectie van Karwei.

Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven