Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groothandel in beddengoed failliet

"Er schuilt meer werk achter het ontwikkelen van mooie producten die in elk interieur een thuis vinden dan je in eerste instantie zou denken. Wij hechten daarom veel waarde aan het productieproces van elk product en zijn constant bezig deze op alle vlakken te verbeteren. Wij beseffen dat de manier waarop wij consumeren niet langer meer zo door kan gaan en streven naar een nieuwe eerlijke duurzame manier waarin we product, technologie en natuur meer laten integreren met elkaar. " Dat meldt Be Different Brands op haar website. Helaas voor alle betrokkenen: de rechtbank heeft de groothandel in beddengoed in staat van faillissement gesteld. Martijn van der Linden is tot curator benoemd, hij gaat alle geldstromen in kaart brengen en onderzoekt of een eventuele doorstart tot de mogelijkheden behoort.



Be Different Brands is onderscheidend bezig. Elke collectie van het bedrijf is gebaseerd op een degelijk vooronderzoek waarbij er wordt gekeken naar de nieuwste trends op het gebied van mode en interieur, nieuwe manieren om het productieproces milieubewuster te laten verlopen en hoe bestaande middelen die al ter beschikking zijn efficiƫnter en/of op een nieuwe manier kunnen inzetten.

Be Different Brands vertaalt al deze aspecten per collectie naar een breed assortiment aan producten die inspelen op de actuele behoefte van de consument. Tijdeloze kleurpaletten en dessins worden gecombineerd met meer gewaagde combinaties van kleuren, teksten, fotoprints en motieven. "De producten van Be Different Brands zorgen in elke ruimte voor een duidelijk statement en creƫren de gewenste sfeer. Hiermee gunt Be Different Brands haar klanten meer rust, kalmte en comfort om gelukkiger, gezonder en bewuster door het leven te gaan", meldt het bedrijf op haar website.

Fabrikanten
Be Different Brands begrijpt dat, om een betere wereld te kunnen ontwikkelen, zij dit alleen samen met anderen kan bereiken. Daarom had Be Different Brands besloten om samen te werken met fabrikanten die dezelfde mentaliteit delen op het gebied van duurzaamheid, milieubewustzijn en het realiseren van een eerlijke wereld voor iedereen. De fabrikant houdt zich hiernaast ook niet bezig met geforceerde arbeid, kinderarbeid, extreem lange werktijden en hanteert een gezonde en veilige werkplek, een leefbaar salaris en legale werkcontracten. Helaas heeft het bedrijf het financieel niet meer kunnen bolwerken en restte de rechtbank van Rotterdam niets anders dan het faillissement uit te spreken.

Meer informatie:
Be Different Brands
Bijdorp-West 51
2992 LC Barendrecht,
support@be-different-brands.com
www.be-different-brands.com