Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

A House of Happiness verkozen tot onderneming van het jaar

Afgelopen week was gordijnenfabrikant Royal Vriesco | A House of Happiness met 2 andere bedrijven in de strijd voor het winnen van de Leeuwarder ondernemersprijs van 2024. Naast de stem op Facebook, telden een publieksstem naar aanleiding van een pitch en de stemmen van de vijfkoppige jury mee voor de winst.

Het team van Royal Vriesco | A House of Happiness nam met veel enthousiasme de prijs in ontvangst.

Dit was het juryrapport over Royal Vriesco | A House of Happiness:
Een uniek bedrijf met een koninklijk predicaat omdat het al meer dan 100 jaar bestaat. En dan ook nog eens gevestigd in de gemeente Leeuwarden. Naast de brede collectie stoffen en gordijnen waar het bedrijf groot mee is geworden, ligt de focus daarnaast op duurzaamheid. Hiermee heeft Royal Vriesco | A House of Happiness een onderscheidende positie in de markt. Opvallend is de sterke visie en strategie voor de toekomst. Met een tweede productievestiging in Bosniƫ is men in staat om ook op lange termijn de prijsconcurrentie weerstand te bieden.

De jury was onder de indruk van de flexibiliteit en diversiteit van de organisatie en de uitdagingen van de trendgevoelige markt waarin het opereert. Daarnaast was de jury zeer gecharmeerd door de innovatiekracht en de kijk op maatschappelijke betrokkenheid met de eigen sociale onderneming Lapatelier.nl. Kortom; een prachtig bedrijf dat we graag nog eens 100 jaar willen behouden.

"Verheugd kunnen we melden dat Royal Vriesco | A House of Happiness als winnaar naar 'house' is gegaan!", laat woordvboerter Annette Bokma weten.

Nieuwe website
"Bovendien is vandaag de vernieuwde website van A House of Happiness live gegaan. Op de site vind je vooral inspiratie, innovaties en tips. Met de verbeterde dealerlocator kunnen consumenten eenvoudig de dichtstbijzijnde verkooppunten vinden."

Wil je het team van Royal Vriesco BV feliciteren? Stuur dan je reactie naar abokma@vriesco.com

Meer informatie:
A House of Happiness
www.ahouseofhappiness.com

Publicatiedatum: