Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Karwei houdt Grote Behang Battle

Karwei houdt in samenwerking met Graham & Brown de Grote Behang Battle. Creatievelingen kunnen hun eigen behang ontwerpen en insturen, waarbij het winnende ontwerp wordt opgenomen in de collectie van Karwei.



Karwei zag de populariteit van de categorie behang het afgelopen jaar enorm toenemen. In vergelijking met 2017 steeg de omzet behang het afgelopen jaar met bijna 50 procent. Het lijkt erop dat steeds meer consumenten investeren in een mooi en persoonlijk interieur. Met de Grote Behang Battle biedt de bouwmarkt de kans om je interieur nóg persoonlijker te maken door het eigen behangontwerp terug te zien in de collectie van Karwei. Het winnende ontwerp zal dit najaar online verkrijgbaar zijn.

De vakjury
De ontwerpen worden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit bekende influencers met een groot online bereik: Elisah Jacobs (@interiorjunkie), Desiree de Vreede (@budgethome), interieurplatform Roomed en een professioneel juryteam van Karwei en Graham & Brown. De beoordelingscriteria zijn onder andere creativiteit en authenticiteit. De jury nomineert de 10 beste inzendingen, die vervolgens onder andere via Instagram Stories van Karwei tegen elkaar gaan strijden. De ruim 266K Instagram-volgers van de bouwmarkt hebben het heft in handen en bepalen welk ontwerp zij terug willen zien in de collectie van Karwei.

Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl 

Publicatiedatum: