Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Habitat vijf maanden na liquidatie online verder

Op 28 december werd de ondergang van Habitat door de rechtbank van Bobigny aangekondigd. 400 medewerkers van de in 1964 opgerichte onderneming kregen te horen dat hun werkgever failliet verklaard werd. Vandaag heeft de Cafom Group, eigenaar van het merk, aangekondigd dat het merk Habitat na een onderbreking van vijf maanden zijn online verkoop zal hervatten.


Foto: Dreamstime.

Cafom is van plan om Habitat opnieuw te lanceren met een focus op online verkoop, waarbij gebruik wordt gemaakt van logistieke capaciteiten en de reputatie van vente-unique.com, een e-commerceplatform waarvan het de belangrijkste aandeelhouder is. Klanten die zijn getroffen door het eerdere faillissement kunnen tegoedbonnen ontvangen voor de website Habitat.fr bij de aanstaande heropening.

Voormalige werknemers die bij het vorige faillissement zijn ontslagen, uiten teleurstelling over niet nagekomen beloften van herplaatsing. Ondanks de uitdagingen heeft Cafom vertrouwen in zijn vermogen om het Habitat-merk nieuw leven in te blazen door gebruik te maken van zijn ervaring met vente-unique.com, terwijl het ook de mogelijke uitdagingen voor voormalige werknemers erkent.

Bron: La Provence

Publicatiedatum: