Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Loods 5 Duiven flink vernieuwd in jubileumjaar

Met de start van dit jubileumjaar, in december viert Loods 5 het 25-jarig bestaan, is de interieurspecialist aan een verfrissende re-styling begonnen. Na een interne verbouwing van Loods 5 Duiven, biedt ze haar klanten daar nu een verbeterde routing en optimale winkelbeleving. Het compactere, vernieuwde interieur brengt stylingeilanden en woonwerelden tot leven. Ook is er een afdeling outdoor living toegevoegd met alles voor tuin, terras, buitenkamer en woonaccessoires om buiten naar binnen te halen. "Deze interne make-over staat ons goed. Aan de buitenkant is de verbouwing nog gaande, binnen kun je ongestoord interieurinspiratie opdoen en zijn we elke dag open", aldus Loods 5.



Woonboulevard Duiven
Het compacter worden van Loods 5 Duiven, biedt ruimte voor nog meer wooninspiratie. Direct naast Loods 5 wordt in september een 2e vestiging van Jansen Totaal Wonen geopend. Op 6500 m2 verspreid over 2 verdiepingen, presenteert dit bedrijf haar formules en merken met een eigen voordeur in het pand van Loods 5. Beide woonwinkels versterken daarmee elkaars concept en bieden bezoekers van Woonboulevard Duiven samen een nog breder interieuraanbod.



25 jaar Loods 5
Met 5 winkels door heel Nederland zijn we inmiddels al 25 jaar de grootste inspiratiebron voor interieurliefhebbers. Met een unieke eigen collectie, design- en kunstafdeling en samen met meer dan 300 andere ondernemers & merken, biedt Loods 5 meubels en accessoires voor elk interieur. In Loods 5 Duiven bevindt zich ook een keukenafdeling en kun je altijd terecht voor versie koffie en een lunch. Boven het (gratis) parkeerdek, vind je meer dan 13.000 m2 wooninspiratie verdeeld over 2 verdiepingen.

Meer informatie:
Loods 5
Cartograaf 14
6921 EZ Duiven
www.loods5.nl

Publicatiedatum: